Κακλαμάνης:Κατανοούμε τον πανικό του Σπηλιωτόπουλου

Κακλαμάνης:Κατανοούμε τον πανικό του Σπηλιωτόπουλου

 

Για συνέντευξη-παραλήρημα του Άρη Σπηλιωτόπουλου κάνει λόγο ο Νικήτας Κακλαμάνης απαντώντας στον συνυποψήφιό του ο οποίος απεύθυνε έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές του κ. Κακλαμάνη, τονίζοντας ότι δεν είναι ώρα για προσωπικές στρατηγικές.

 

“Έχει δίκιο ο κ. Σπηλιωτόπουλος με τη δήλωσή του ότι «δεν είναι ώρα για προσωπικές στρατηγικές». Ο ίδιος, όμως, είναι που, με μοναδικό στόχο την πολιτική του διάσωση, επέλεξε να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Μέχρι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει τις θέσεις μας για την Αθήνα, χωρίς να έχει το πολιτικό θάρρος να παραδεχθεί ότι όσα λέει είναι δικές μας θέσεις” τονίζει ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στην συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τη ΝΔ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84»

 

Παράλληλα, επισημαίνει ο κ. Κακλαμάνης, “ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με πρωτοφανή τρόπο, προσβάλλει τους Αθηναίους, χαρακτηρίζοντας τον συνδυασμό μας ως μικρό και τον δικό του ως μεγάλο!!! Ας περιμένει, λίγο, αυτό να το αποφασίσουν, με την ψήφο τους, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι”

 

“Κατανοούμε τη δύσκολη θέση και τον πανικό, στον οποίο βρίσκεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε πολιτικές απρέπειες. Δυστυχώς, γι’ αυτόν πλησιάζει η ώρα της αλήθειας και δεν μπορούν να τον σώσουν πια οι δημοσκοπικές αλχημείες” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ