Και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Τατούλη

Και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Τατούλη

Διακομματική υποστήριξη αρχίζει να αποκτά η εκ νέου υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς, μετά τη ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ εκδήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει τον ανεξάρτητο Περιφερειάρχη, σύμφωνα με το Εθνος.

Η στήριξη της ΝΔ εκφράστηκε εδώ και καιρό, ενώ του ΠΑΣΟΚ ήρθε μετά την τελευταία δημοσκόπηση, που δείχνει τον Πέτρο Τατούλη να προηγείται με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους, συγκεντρώνοντας ποσοστά πάνω από 35%. Αντιθέτως, πρόσωπα που εμφανίστηκαν ως πιθανοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είτε συγκεντρώνουν πολύ χαμηλά ποσοστά, όπως η πρώην βουλευτής Ν. Γιαννακοπούλου, είτε δεν ανιχνεύονται καν στις μετρήσεις, όπως οι κ. κ. Δέδες και Πουλάς.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις των δημοσκόπων το προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη οφείλεται στο γεγονός ότι το έργο που έχει επιτελέσει στην Περιφέρεια είναι σημαντικό και μετρήσιμο, όπως πιστοποιούν οι κατατάξεις σχετικά με τα έργα ΕΣΠΑ που έγιναν την περασμένη τριετία σε όλη την Ελλάδα, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις.

 

Πηγή: Έθνος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ