Διπλό “θρίλερ” στον δήμο Αθήνας

Διπλό “θρίλερ” στον δήμο Αθήνας 

Σε “θρίλερ” εξελίσσεται η μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, την Αθήνα, αν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Singular Logic, εκτός μεγάλης έκπληξης, ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Καμίνης φαίνεται να επικρατεί με μία μονάδα – ίσως και λιγότερο από τον υποψήφιο που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ωστόσο, ακόμη ένα ντέρμπι παίζεται και για την τρίτη θέση, καθώς ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ, προηγείται με λιγότερο από μία μονάδα από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, καθώς ο τελευταίος σε σχέση με τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έχει τριπλασιάσει τα ποσοστά της παράταξής του.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, με ενσωματωμένο το 60%, ο κ. Καμίνης συγκεντρώνει το 21,05% έναντι του 20,6% που λαμβάνει ο Γ. Σακελλαρίδης, ενώ ακολουθούν με 17,05% ο Α. Σπηλιωτόπουλος και ο Ηλ. Κασιδιάρης με 16,15%.

Ο κ. Καμίνης, το υψηλότερο ποσοστό του το έλαβε στο 1ο διαμέρισμα με 26% και το χαμηλότερο στο 3ο διαμέρισμα με 17,5%. Ο κ. Σακελλαρίδης το υψηλότερο το έλαβε στο 3ο με 22,3% και το χαμηλότερο στο 4ο με 18,39%. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό στο 1ο διαμέρισμα με 18,2% και το χαμηλότερο στο 3ο με 15,5%, ενώ τέλος ο κ. Κασιδιάρης έλαβε το υψηλότερο ποσοστό στο 4ο με 20,2% και το χαμηλότερο στο 7ο με 13,6%.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.