Αιχμές Ασημακοπούλου για υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές Ασημακοπούλου για υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

Στο στόχαστρο της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου μπήκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σόφη Παπαδόγιαννη με αφορμή τη δήλωσή της περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα. 

“Μετά την τοποθέτηση του κ. Λαφαζάνη για σχέδιο εξόδου από το ευρώ, έρχεται, σήμερα, και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Παπαδόγιαννη, που ζητάει δημοψήφισμα για τη δραχμή. Πότε επιτέλους θα αποκαλύψουν στο ΣΥΡΙΖΑ τους πραγματικούς τους σκοπούς” τονίζει η βουλευτής Ιωαννίνων.

 Σημειώνεται ότι η κυρία Παπαδόγιαννη  μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 ερωτηθείς περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα είπε:

 

Τίποτα δεν αποκλείεται. Είπαμε ότι θέλουμε ο ελληνικός λαός να είναι στο προσκήνιο. Δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε ότι και το εγχώριο και το ευρωπαϊκό κατεστημένο, με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την άνοδο της αριστεράς στην κυβέρνηση. Εδώ, λοιπόν, ο πιο ισχυρός μας σύμμαχος είναι ο ελληνικός λαός. Αν δεν μπει μπροστά, αν δεν είναι σε αγωνιστική εγρήγορση, γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ