Άγρια κόντρα Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλου

Άγρια κόντρα Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλου

 

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη στην κούρσα για τη μάχη της Αθήνας.Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Σπηλιωτόπουλος κάλεσε απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του κ. Κακλαμάνη με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων να κάνει λόγο για πανικό του συνυποψηφίου του.

Η κόντρα συνεχίστηκε και σήμερα με αφορμή το debate των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έδωσε το παρών στην τηλεμαχία, κάτι που σχολίασε ο κ. Κακλαμάνης, λέγοντας η απουσία του οφείλεται στην άγνοια του.

“Τον κ. Σπηλιωτοπουλο δεν τον ενοχλεί η άδεια καρέκλα του κ. Κασιδιάρη αλλά η γεμάτη δική μου” ανέφερε.

Η απάντηση του υποψηφίου που στηρίζει η ΝΔ ήρθε μέσω Twitter.

“Το debate όπως μας ζητήθηκε από την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”…Και η απάντηση μου με επιστολή στον ΣΚΑΪ” έγραψε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ανέβασε δύο φωτογραφίες.

 

 

 

Σημειώνεται ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, τονίζοντας ότι ο κ. Καμίνης κρύβεται πίσω από τον κ. Κακλαμάνη.

“Είναι μια επιλογή συγκεκριμένων υποψηφίων κατά απαίτηση του κ. Καμίνη, ο οποίος βάζει όρο – το έκανε και σε άλλο μεγάλο κανάλι και το λέω δημόσια για να τον προκαλέσω- εγώ δεν έρχομαι σε τηλεοπτική αναμέτρηση με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, αν δεν έρθει και ο κ. Κακλαμάνης. Δηλαδή προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα ότι σπαράσσεται ο χώρος μας”, επισήμανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 

“Υπομονή Άρη, το μαρτύριο τελειώνει. Εννέα και σήμερα έμειναν…” δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης σχολιάζοντας τον “μονόλογο” όπως τον χαρακτήρισε του κ. Σπηλιωτόπουλου στη ΝΕΡΙΤ.

“Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πέρασε και σήμερα από το στάδιο της απογοήτευσης σε αυτό του παραληρήματος. Σε συνέντευξη, που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή της «ΝΕΡΙΤ», απέδειξε την ένδεια επιχειρημάτων του και την παντελή άγνοια των θεμάτων της Αθήνας. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε προτίμησε τον μονόλογο στην κρατική τηλεόραση και όχι τον γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο, στον «ΣΚΑΪ». ” υπογράμμισε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ