“Είστε μονότονος κ. Μιχελάκη”

Αρκετά γρήγορα ανακλαστικά επέδειξε η Φώφη Γεννηματά όσον αφορά στην δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη για τα όσα είπε στην σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Ο κ. Μιχελάκης εμμένει σε μονότονες ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή που οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι στο στόχο για την αυτοδυναμία της ΝΔ δεν πιστεύουν ούτε καν οι ψηφοφόροι της, την ίδια στιγμή όπου οι πολίτες απεγκλωβίζονται από την ψήφο διαμαρτυρίας και περιμένουν τις προτάσεις όλων των πολιτικών δυνάμεων για μια νέα πορεία του τόπου, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς επιμένουν σε πολιτικές που έρχονται από το χθες και πάνε τον τόπο ακόμη πιο πολύ πίσω στο παρελθόν”, αναφέρει η κα. Γεννηματά σε δήλωσή της.

 Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο  κ. Μιχελάκης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την ηγεσία της ΝΔ ότι “δεν έχει καμία αίσθηση του προγράμματος στήριξης, της διάρκειας και των χρηματοδοτικών του εργαλείων”, αλλά “ούτε των μετώπων της διαπραγμάτευσης που έγινε με πολύ κόπο και με τη ΝΔ να είναι ‘μέσα-έξω’ σε σχέση με την Κυβέρνηση”.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη Νέα Δημοκρατία”, τονίζει η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας αναφορά στα πέντε σημεία που παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τα οποία, όπως επισημαίνει, μπορούν να κάνουν πολύ πιο φιλικό και αναπτυξιακό το περιβάλλον του Ιουνίου για τον ελληνικό λαό.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ