Χαρδούβελης: Φοβήθηκα όπως όλη η Ελλάδα και έβγαλα τα χρήματα – ΒΙΝΤΕΟ

«Τα χρήματα είναι και δικαιολογημένα και φορολογημένα και δηλωμένα», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο και παράτυπο στις δραστηριότητές του, με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews, σύμφωνα με την οποία, τον Μάιο του 2012, όταν ήταν τότε υπεύθυνος του οικονομικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, έβγαλε στο εξωτερικό σημαντικά χρηματικά ποσά, τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.

Ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε πως, παρά το γεγονός ότι την επίμαχη περίοδο συμβούλευε τους Έλληνες να μην βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό, εκείνος έκανε το αντίθετο για λόγους…. οικογενειακούς. «Και εγώ, όπως και πολλοί Έλληνες, μετέφερα κάποια από τα χρήματά μου για περίπτωση ανάγκης, επειδή είχα παιδί στο εξωτερικό», επισήμανε, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι εκείνη την περίοδο – τον Ιούνιο του 2012 – φοβήθηκε, όπως όλη η Ελλάδα.

Αναφερόμενος, ειδικά, στις μικρές μεταφορές χρημάτων, ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε: «Τα χρήματα τα έβγαζα σε μικρά ποσά στο εξωτερικό, διότι το έκανα μόνος μου μέσω internet».

«Δεν έχω κάτι να κρύψω. Στη ζωή μου τα πάντα τα έχω κάνει με διαφάνεια, η ζωή μου είναι ένας καθρέφτης», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ