Wall Street: Έκλεισε με σημαντικές απώλειες

Με σημαντικές απώλειες έκλεισε η Wall Street, καθώς η πτώση των μετοχών μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών επηρέασε την αγορά. Το κλίμα επιβαρύνθηκε μετά την καθυστέρηση ψηφοφορίας στη Γερουσία του νομοσχεδίου για την υγειονομική περίθαλψη, εγείροντας νέα ερωτήματα για την ατζέντα εσωτερικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,46% στις 21.311,69 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραψαν απώλειες 0,81% και 1,61%, αντίστοιχα.

Οι μεγαλύτεροι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου υποχώρησαν στα χαμηλά της συνεδρίασης μετά την απόφαση του επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ, να αναβάλει την προγραμματισμένη ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το νομοσχέδιο αυτό, που έχει συναντήσει αντίσταση από αρκετούς Ρεπουμπλικάνους, αποτελεί τον πρώτο πυλώνα της εγχώριας πολιτικής ατζέντας του Τραμπ, με τους επενδυτές να ανυπομονούν να κινηθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος στα άλλα σχέδια του, που περιλαμβάνουν φορολογικές μειώσεις , δαπάνες για έργα υποδομών και απορρύθμιση.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ