Wall Street: Έκλεισε με νέα ρεκόρ

Συνέχεια των ρεκόρ σήμερα στην Wall Street, με τη βοήθεια του αισιόδοξου κλίματος και των στοιχείων λιανικών πωλήσεων καθώς και των κερδών των τεχνολογικών μετοχών. O Dow Jones αυξήθηκε 0,13% στις 22.871,72 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,09% και 0,22%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Netflix σημείωνε άνοδο 1,8% πριν το κλείσιμο της αγοράς, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στα 200,82 δολάρια, μετά από μία σειρά αυξήσεων των τιμών – στόχου εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το τρίτο τρίμηνο τη Δευτέρα.

Η αγορά πήρε ώθηση από τα στοιχεία που έδειξαν ότι οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ εκτινάχθηκαν με τον υψηλότερο ρυθμό 2,5 ετών τον Σεπτέμβριο.

Οι μετοχές των μεγάλων τραπεζών παρουσίαζαν ανάμεικτα αποτελέσματα μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν η Bank of America και η Wells Fargo.

H μετοχή της Bank of America αυξήθηκε 2,1% καθώς τα κέρδη της ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων λόγω των υψηλότερων επιτοκίων και της μείωσης των δαπανών της. Η μετοχή της Wells Fargo, όμως, έκανε βουτιά 2,8% μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων του αναμενόμενου κερδών.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr (Από ρεπορτάζ του Reuters)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ