Το MediaMarkt.gr δίνει τη θέση του στο Public.gr

«Τα καταστήματα Media Markt και το MediaMarkt.gr, σε συνέχεια του από 31.07.2020 εταιρικού μετασχηματισμού ανήκουν πλέον στην εταιρεία Public Retail A.E.  η οποία θα συνεχίσει να είναι δίπλα σου τόσο μέσω των φυσικών της καταστημάτων Public, τα νέα «Public + Home» όσο και online στο Public.gr » αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζεται: «Από σήμερα το MediaMarkt.gr δίνει την θέση του στο public.gr, οπότε και δεν θα έχεις πλέον δυνατότητα να συνδεθείς στον Media Markt λογαριασμό σου.

Αν έχεις ήδη καταχωρήσει την παραγγελία σου στο MediaMarkt.gr,  μην ανησυχείς, μπορείς να συνεχίσεις  να παρακολουθείς την πορεία της, στο Public.gr εδώ.

Στην περίπτωση που είχες δημιουργήσει λογαριασμό στο MediaMarkt.gr. χρησιμοποιώντας το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε διαγραφή του λογαριασμού σου και των σχετικών με αυτόν δεδομένων, με εξαίρεση τυχόν δεδομένα σου,  η διατήρηση των οποίων απαιτείται στα πλαίσια συμμόρφωσης της εταιρείας μας με τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας (Π.χ. δεδομένα συναλλαγών).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προσωπικά σου δεδομένα, μπορείς να ανατρέξεις στην Πολιτική Απορρήτου μας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ