Τα τεχνικά κλιμάκια “επιστρέφουν” στο Γενικό Λογιστήριο

Kλιμάκιο των θεσμών, αποτελούμενο από τρία στελέχη των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, θα εγκατασταθεί από αύριο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για να τεκμηριώσει το δημοσιονομικό κόστος των μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα, τα μέλη της ελληνικής αποστολής, που θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες, θα είναι: Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. Ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκος Θεοχαράκης. Ο σύμβουλος του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη Διδάκτορας του ΕΜΠ Γιάννης Μάργαρης. Η οικονομολόγος Έλενα Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Η Σταυρούλα Μηλιάκου, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επιστρέφει σήμερα το βράδυ από τις Βρυξέλλες και αναμένεται από την Αθήνα να συντονίσει τόσο τη διαδικασία ανταλλαγής στοιχείων όσο και την κατάρτιση των νέων μεταρρυθμιστικών προτάσεων που θα αποσταλούν στους θεσμούς.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ