Σύσκεψη για τη ναυτιλία

Οι θαλάσσιες μεταφορές, η ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική της Ευρωπαϊκή Ένωσης καθώς και η ναυτιλιακή σύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, υπό τον υπηρεσιακό υπουργό Γιάννη Στουρνάρα και τη συμμετοχή αξιωματούχων της Κύπρου, εν όψει της επικείμενης ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την Κυπριακή Δημοκρατία την 1η Ιουλίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ευθύμιος Φλουρέντζου και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Ιωσήφ Ιωσήφ.

“Ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Φλουρέντζου μας ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που θα θέσει η Κυπριακή Προεδρία και τον ευχαριστούμε με τον κ. Οικονόμου για τη βούληση και προθυμία του”, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Στουρνάρας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει καλός συντονισμός των υπηρεσιών της Ελλάδας και της Κύπρου, για τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, δεδομένης της τεράστιας σημασίας που έχει η ελληνική ναυτιλία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.           

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ