Συντάξεις και από τα 50

Ευκαιρίες για έξοδο στη σύνταξη από τα 50 αλλά και παγίδες που κρύβουν αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 55 στα 67 για πλήρη σύνταξη κρύβουν οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συντάξεις και από τα 50

Ευκαιρίες για έξοδο στη σύνταξη από τα 50 αλλά και παγίδες που κρύβουν αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 55 στα 67 για πλήρη σύνταξη κρύβουν οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ για περίπου 1,5 παλαιούς (μέχρι 1992) και νέους (μετά το 1993) ασφαλισμένους.

Από το σύνολο των ασφαλισμένων οι 500.000 ανήκουν στην κατηγορία των παλαιών ασφαλισμένων και μπορούν να κατοχυρώσουν χαμηλά όρια ηλικίας για έξοδο στη σύνταξη με μια σειρά από ευνοϊκές διατάξεις που μπορούν να τις αξιοποιήσουν οι ασφαλισμένοι πριν από τις αλλαγές του 2015 στο ασφαλιστικό.

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:

 

 

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.