Συντάξεις: Αύριο η εμβόλιμη πληρωμή της αύξησης του 7,75% για τον Ιανουάριο – Διευκρινίσεις του e-ΕΦΚΑ για τα ποσά

Η εμβόλιμη πληρωμή της αύξησης του 7,75% για τον Ιανουάριο από τον e- ΕΦΚΑ στους  συνταξιούχους, θα πραγματοποιηθεί αύριο σύμφωνα με όσα είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Φορέα.

Ο κ. Τσιάπαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι «είχαμε βγάλει ανακοίνωση την Κυριακή το μεσημέρι που ενημερώναμε τους συνταξιούχους πως η αύξηση που χρωστάμε για τον μήνα Ιανουάριο θα δοθεί αύριο σε εμβόλιμη πληρωμή έως το απόγευμα. Επομένως εύλογα δεν είδαν χθες την αύξηση για τον μήνα Ιανουάριο οι συνταξιούχοι. Θα την δουν αύριο μαζικά με την εμβόλιμη πληρωμή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ομαλά κυλάει η καταβολή συντάξεων Μαρτίου. Αυτές προκαταβάλλονται τέλη Φεβρουαρίου”. Ο κ. Τσιάπαλος πρόσθεσε ότι «ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στην ουσία η καταβολή και αύριο όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αναδρομική αύξηση για τον μήνα Ιανουάριο στους λογαριασμούς τους».

Ποια θα είναι τα ποσά της αύξησης που θα δοθούν αύριο

Επίσης ρωτήθηκε ποια θα είναι τα ποσά της αύξησης που θα δοθούν αύριο. «Για κάποιους μπορεί να είναι 30 με 40 ευρώ. Γιατί μιλάμε μόνο για έναν μήνα που χρωστούσαμε. Κάποιοι θα δουν και λιγότερα χρήματα. Γιατί δεν είδαν ακέραιο το 7, 75% , είδαν 2%, 3% και 4% κλπ.» σημείωσε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ