Στυλιανίδης:Δύσκολη η αποστολή Αναστασιάδη

Στυλιανίδης:Δύσκολη η αποστολή Αναστασιάδη

 

«Δύσκολη» χαρακτήρισε την αποστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρίστος Στυλιανίδης.

«Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η αποστολή που τον συνοδεύει έχουν να εκτελέσουν μια δύσκολη αποστολή για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας και για την αποτροπή μιας άτακτης χρεοκοπίας από την οποία απειλείται η οικονομία, αν δεν υπάρξει τελική συμφωνία για τη Δανειακή Σύμβαση», αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης σε γραπτή του δήλωση.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο Νίκος Αναστασιάδης «θα βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με το Συμβούλιο Αρχηγών που θα βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο, καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Προέδρου με την τρόικα στις Βρυξέλλες και θα το ενημερώνει».

«Η Κυβέρνηση εξάλλου θα ενημερώνει για τις εξελίξεις, με επίσημες ανακοινώσεις της, την κοινή γνώμη η οποία βάλλεται τις τελευταίες μέρες με φήμες, πληροφορίες, αναλύσεις και εκτιμήσεις που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», καταλήγει.

 

 

Πηγή: 24h.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ