Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η τρόικα

Με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς συναντήθηκε κλιμάκιο της τρόικας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η τρόικα 

 

Η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών και το deal Εθνικής – Eurobank συζητήθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση κλιμακίου της τρόικας με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημέρωσε λεπτομερώς για τη συνολική νομική και τεχνική διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης και κυρίως για χρονοδιαγράμματα των αυξήσεων μετοχικών κεφαλαίων των τραπεζών.

Για το θέμα της συγχώνευσης των τραπεζών Εθνικής- Eurobank, η διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τόνισε στο κλιμάκιο της τρόικας ότι πρέπει να προχωρήσει όπως έχει σχεδιαστεί, καθώς η όλη διαδικασία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν θα ήταν καλό να ανατραπεί.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.