Σταϊκούρας: Θα ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση με την τρόικα

Σταϊκούρας: Θα ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση με την τρόικα

 

Την πεποίθηση ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι πρόκειται για μια σκληρή διαπραγμάτευση, με λεπτές πτυχές, σημειώνοντας ωστόσο, ότι θα οδηγήσει στο καλύτερο, από τα δυνατά, πλαίσιο συνεργασίας για την Ελλάδα.

Ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει σταθεροποιηθεί και πλέον ως χώρα, «οφείλουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα της Ελληνικής οικονομίας και να μετατρέψουμε την παρούσα σταθεροποίηση σε δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνική συνοχή και συμπλήρωσε ότι απαιτείται  επανεκτίμηση πολιτικών και προτεραιοτήτων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.  

Τέλος, ο κ. Σταϊκούρας, χαιρέτησε τους νικητές της εκδήλωσης,  που αφορούσε στην απονομή επιχειρηματικών βραβείων “Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος” και έστειλε το μήνυμα ότι «υπάρχει “Ελληνική Αξία”, η οποία πρέπει με κάθε τρόπο να αναδεικνύεται και να επιβραβεύεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ