Σε πλειστηριασμό στις 13 Ιουλίου το Athens Ledra

Τριμερής συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, των εργαζομένων και εκπροσώπων του ξενοδοχείο Athens Ledra, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο υπουργείο, για τις εξελίξεις που αφορούν στην ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Από την πλευρά του υπουργείου σημειώθηκε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων, πληρωμή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων, προστασία θέσεων εργασίας και έχουν, ήδη, ενεργοποιηθεί όλες οι διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης. Παράλληλα, το υπουργείο επισημαίνει ότι εξετάζει την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη στάση των ιδιοκτητών της εταιρείας, που αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως μαζί με τους εργαζομένους θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναλγησία της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι ο πλειστηριασμός για το ακίνητο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

 

Δείτε επίσης:

ΥΠΟΙΚ: Πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές συναλλαγές «κλειδί» για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Οφειλές 4,3 δισ. ευρώ σε ιδιώτες θα πληρώσει το Δημόσιο φέτος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ