Σάλος από τις δηλώσεις Αλεξιάδη στον Realfm 97,8

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8.

Ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον Νίκο Στραβελάκη, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να καταργηθούν τα επιδόματα στέγης και στους βουλευτές. «Λάθος είναι ότι υπάρχει αυτό ως επίδομα για τους βουλευτές. Γιατί ορισμένοι λένε να σταματήσει μόνο για τους εξωκοινοβουλευτικούς. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να υπάρχει για τους βουλευτές. Εάν πρέπει να καλυφθεί κάποια ανάγκη, πρέπει να καλυφθεί ανάγκη, κανονικά, μέσω του μισθού τους και όχι να υπάρχει μέσω επιδόματος, το οποίο δυστυχώς δίνεται χωρίς παραστατικό», είπε χαρακτηριστικά το πρώην εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν αληθεύουν όσα υποστήριξε ο κ. Αλεξιάδης, καθώς, όπως λένε, οι βουλευτές για να εισπράξουν το επίδομα ενοικίου πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά παραστατικά.Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει και αντίδραση από το γραφείο Τύπου της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι βουλευτές που αμφισβητούν τα λεγόμενα του κ. Αλεξιάδη σημειώνουν: “Αφού είναι έτσι, γιατί δεν καταργούσε τη διάταξη όταν ήταν υπουργός;”

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ