Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Άμεσα πλαφόν στη βενζίνη σε 17 νομούς

Κόκκινη κάρτα… σε 17 νομούς της χώρας βγάζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προτείνοντας στα υπουργεία Οικονομίας – Ανάπτυξης και Οικονομικών την άμεση επιβολή πλαφόν στην τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε χθες το Euro2day.gr, η ΡΑΕ στήνει μηχανισμό παρακολούθησης κι ενεργοποίησης Ανώτατων Τιμών Καταναλωτή με ισχύ του μέτρου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου πάλι στην απλή αμόλυβδη σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αίτημα προς την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για σύσκεψη όλων των παραγόντων της Αγοράς Πετρελαιοειδών για τις τιμές καυσίμων έστειλε η Πανελλήνια ΟμοσπονδίαΠρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα , η Ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωση της τα εξής:

“H Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), έστειλε επιστολή στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας , με αίτημα την σύσκεψη όλων των παραγόντων της Αγοράς Πετρελαιοειδών, προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις , πριν από οποιαδήποτε εσφαλμένη απόφαση – εισήγηση, περί επιβολής πλαφόν στις τιμές των καυσίμων, γιατί η εικόνα των τιμών οφείλεται σε άλλους παράγοντες και όχι στην αισχροκέρδεια όπως κάποιοι ισχυρίζονται.

Αν όντως υπάρχει αισχροκέρδεια, ας την εντοπίσουμε όλοι μαζί”.Διαβάστε περισσότερα στο eurotoday.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.