Πλειστηριασμοί: «Αγριεύει» η Εφορία – Ποια ακίνητα βγαίνουν στο «σφυρί»

ακίνητα

«Γκαζώνει» η Εφορία και … «τσιτώνει» όσους χρωστούν στο Δημόσιο: Ρεκόρ πλειστηριασμών  -για τα δεδομένα της- έχει προγραμματίσει μέσα στον Ιούλιο η ΑΑΔΕ. Στο πρόγραμμα των 50 πλειστηριασμών ακινήτων που έχει καταρτιστεί, οι τιμές 1ης προσφοράς ξεκινούν από 22.000 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 3,9 εκατ. ευρώ. Διαμερίσματα, αγροτεμάχια, οικόπεδα, οικοδομές, αποθήκες, χώροι στάθμευσης, ακόμη και βιομηχανικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνει η λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της ΑΑΔΕ.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Το ρεκόρ υψηλότερης πρώτης τιμής –σε αυτό το «πακέτο» ακινήτων προς πλειστηριασμό από την Εφορία- το έχει αγροτεμάχιο με βιομηχανική εγκατάσταση 6.000 τμ στην Βοιωτία με ποσό 3 εκατ. 918 χιλιάδων ευρώ.

Οι μέχρι τώρα κάτοχοι των συγκεκριμένων ακινήτων μπορούν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς, μόνο εάν εξοφλήσουν ή ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την Εφορία, ακόμη και λίγο πριν «χτυπήσει» το ηλεκτρονικό «σφυρί».

Η λίστα με τα ακίνητα που βγάζει η Εφορία στο «σφυρί»

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται λοιπόν και τον Ιούλιο, καθώς η ΑΑΔΕ έχει αναρτήσει το νέο επικαιροποιημένο κατάλογο με τα ακίνητα που πέρασαν στα χέρια της λόγω οφειλών και τα οποία τώρα βγάζει στον πλειστηριασμό.

Ποια είναι όμως η λίστα αυτή;

 

Exit mobile version