Παπαθανάσης: Σήμερα θα προτείνουμε να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Tι είπε για τα χιονοδρομικά

“Σήμερα θα προτείνουμε το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ και τους λαχειοπώλες” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Μιλώντας στο OPEN είπε ότι “ο Πρωθυπουργός είναι που χαράσσει πολιτική. Το υπουργείο Ανάπτυξης προτείνει σχέδια και τους κανόνες με τους οποίους θα ανοίξει η οικονομία. Λέμε την άποψή μας όπως και η Επιστημονική Επιτροπή κάνει τις εισηγήσεις της και ο Πρωθυπουργός λαμβάνει τις αποφάσεις” τόνισε ο κ. Παπαθανάσης και πρόσθεσε:

“Σήμερα λοιπόν θα προτείνουμε κάποιον κλάδο να ανοίξει. Σήμερα θα προτείνουμε να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, που είναι περίπου 3,500 πρακτορεία με 13.000 εργαζομένους και τους λαχειοπώλες που είναι άτομα που κινούνται σε εξωτερικούς χώρους. Θα δούμε όμως τι θα εισηγηθεί η Επιτροπή”.

Σχετικά με τα χιονοδρομικά κέντρα και τις μετακινήσεις εκτός νομού, ο κ. Παπαθανάσης είπε ότι “πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χτίζουμε μεγάλες προσδοκίες. Πάμε βήμα- βήμα. Δεν μπορώ να σας πω πότε θα ανοίξουν” και επεσήμανε ότι “δεν είναι

μόνο τα χιονοδρομικά αλλά και άλλοι κλάδοι που είναι κλειστοί. Πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται η υπόθεση της διασποράς του ιού. Πάνω από όλα βάζουμε την υγεία και γι’ αυτό δίνουμε μέτρα στήριξης. Εμείς έχουμε το σχέδιο και τους κανόνες για να λειτουργήσουν πάντως τα χιονοδρομικά όταν αποφασιστεί”.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ