Παπαγεωργίου: Η ΛΑΡΚΟ δεν κλείνει

Παπαγεωργίου: Η ΛΑΡΚΟ δεν κλείνει

“Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κλείσει η ΛΑΡΚΟ” δήλωσε ο υφυπουργός Ενέργειας Ασημάκης Παπαγεωργίου στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1″¨.

“Όπως ξέρουμε όλοι η ΛΑΡΚΟ είναι μία από τις προβληματικές εταιρίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σήμερα στη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα θα πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα, της ΛΑΡΚΟ και ορισμένων άλλων εταιριών αυτού του είδους. Αυτό το οποίο έχουμε συζητήσει είναι με μία φόρμουλα, η οποία θα μπορέσει να εκκαθαρίσει τα βάρη τα οποία φέρει η ΛΑΡΚΟ και ταυτόχρονα να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς να κλείσει ούτε μία ημέρα, να περάσει σε επενδυτές ή σε επενδυτή, ο οποίος θα δώσει τα κεφάλαια τα απαιτούμενα για να προχωρήσει αυτή η εταιρία στο μέλλον” σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου.

Στο ερώτημα για το τι θα γίνει με το προσωπικό της επιχείρησης ο υφυπουργός Ενέργειας παρουσιάστηκε καθησυχαστικός: “Δεν θα υπάρξουν απολύσεις. Απ’ όσο γνωρίζω από τις προτάσεις των ενδιαφερομένων δεν υπάρχει καμία πρόθεση που να αφορά το προσωπικό. Η εκκαθάριση της εταιρείας έχει να κάνει με τα βάρη της. Η ΛΑΡΚΟ και κατά τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, όχι μόνο κατά τη δική μου άποψη, έχει το προσωπικό που χρειάζεται.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ