ΟΓΑ-Καταβάλλεται η δεύτερη δόση οικογενειακών επιδομάτων

ΟΓΑ-Καταβάλλεται η δεύτερη δόση οικογενειακών επιδομάτων

Καταβάλλεται σήμερα από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) η 2η δόση των οικογενειακών επιδομάτων του 2014 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) και οικογενειακά επιδόματα που αφορούν αναδρομικά το έτος 2013.

Η πληρωμή αφορά τους 449.384 δικαιούχους που θα λάβουν τη 2η δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του έτους 2014. Η πληρωμή αυτή περιλαμβάνει, όσους είχαν υποβάλει ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση Α21, (μέσω του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων), μέχρι και την 30 η Ιουνίου 2014.

Το επίδομα θα λάβουν και 7.782 δικαιούχοι, οι οποίοι είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013 και η αίτησή τους έχει εκκαθαριστεί.

Με ανακοίνωσή του, ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης διευκρινίζει ότι:

– Οι αιτήσεις Α21 που υποβλήθηκαν μετά τις 30/6/2014, θα ικανοποιηθούν σε επόμενη πληρωμή.

– Οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων για το 2014 υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21, δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπόψη.

– Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο παράτασης για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις

Βρούτσης: Στον νέο ασφαλιστικό χάρτη αλλάζουν όλα

WSJ: Οι δανειστές εξετάζουν πως θα ελέγχουν την οικονομική πολιτική της Ελλάδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ