Ο Μάρδας για το ενοίκιο των 400.000 ευρώ που πλήρωνε οργανισμός – ΒΙΝΤΕΟ

Στο θέμα του κτιρίου για το οποίο ο οργανισμός Enterprise Greece, πλήρωνε 400.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο, την ώρα που διέθετε ιδιόκτητο κτίριο, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Επειδή γνωρίζω το κτίριο πολύ καλά, αυτό το κτίριο μπορούσε να εξυπηρετήσει άνετα –με κάποιες αλλαγές- και το Enterprise Greece, τον συγκεκριμένο φορέα που νοίκιασε το κτίριο, και την εφορία.

Συγχρόνως βέβαια, και το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι το ινστιτούτο συσκευασίας το οποίο ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα, θα εξακολουθούσε να λειτουργεί… Θα μου πείτε, τι είναι ένα ινστιτούτο. Αυτό το ινστιτούτο πιστοποιεί όλες τις συσκευασίες των Ελλήνων παραγωγών. Και όχι μόνο αυτό, είχε και μία δραστηριότητα εξωστρεφή με την έννοια ότι έρχονταν για πιστοποιήσεις και συσκευασίες από άλλες χώρες. Φτάσαμε τώρα, στο ακριβώς αντίστροφο φαινόμενο. Οι Έλληνες παραγωγοί, και όσοι έχουν ως αντικείμενο συσκευασίες που χρειάζονται πιστοποίηση, να τρέχουν σε άλλες χώρες. Που σημαίνει ότι φεύγουν χρήματα απ’ τη χώρα…»

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης: 

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ελλάδα θα ήταν παράδεισος αν δεν είχαμε προστάτες

Φρένο στις μειώσεις συντάξεων με νόμο

Σε δύο φάσεις θα επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ