Νόμος για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα;

Ολοκληρώθηκε το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συγκροτηθεί για την μελέτη και αντιμετώπιση του φαινομένου κυκλοφορίας ανασφάλιστων αυτοκινήτων... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νόμος για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα;

 

Ολοκληρώθηκε το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συγκροτηθεί για την μελέτη και αντιμετώπιση του φαινομένου κυκλοφορίας ανασφάλιστων αυτοκινήτων. Όπως αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η εισήγηση της ομάδας εργασίας εξετάζεται πλέον σε νομοθετικό επίπεδο.

 Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Δήμα για την ανησυχητική αύξηση των ανασφάλιστων αυτοκινήτων και τα στοιχεία του «Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από ατυχήματα αυτοκινήτων» για την μεγάλη αύξηση στις αναγγελθείσες ζημίες από ανασφάλιστα οχήματα.

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.