Motor Oil: Προσφέρει φροντίδα και χαμόγελα στις τοπικές κοινωνίες

Ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου υλοποιούν ακόμη ένα πρόγραμμα φροντίδας των συνανθρώπων μας

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας κάθε πληροφορία μπορεί, σε κλάσματα δευτερολέπτων, να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Θα έλεγε κανείς πως οι αποστάσεις έχουν, πια, εκμηδενιστεί. Τι ισχύει όμως, για τη φροντίδα; Τι θα συνέβαινε αν η φροντίδα «ταξίδευε» ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές; Mπορεί άραγε να ταξιδέψει «αγκαλιάζοντας» τις ανάγκες των συνανθρώπων μας;

Σε αυτή την κατεύθυνση και λειτουργώντας ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας μας, ο Όμιλος Motor Oil, από την ίδρυσή του έως και σήμερα, φροντίζει πάντα να θέτει σε προτεραιότητα την ενίσχυση της ευημερίας των συνανθρώπων μας και υλοποιεί το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» που παρέχει πολύτιμη ιατρική φροντίδα στους κατοίκους της περιφέρειας, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου μέσω των Κινητών Ιατρικών Μονάδων τους. Έτσι, καταφέρνει να προσφέρει έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη της υγείας στον γενικό πληθυσμό παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε περιοχές της χώρας που δεν διαθέτουν δικό τους πλήρες ιατρικό ίδρυμα. Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, με τη βοήθεια της Motor Oil, ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο από τον νομό Βοιωτίας και εν συνεχεία έφτασαν στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο ακριτικό χωριό Κέλλη και στο Αμύνταιο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φροντίδα για Όλους, δημιουργήθηκε και το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «Smile Project». Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες οδοντιατρικής περίθαλψης καθώς και ενημέρωση σχετικά με την οδοντιατρική υγιεινή και την προληπτική φροντίδα σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και τοπικές κοινωνίες που το χρειάζονται.

Έτσι, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το «Smile Project» πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Περάματος και συγκεκριμένα, στο 2ο ΚΑΠΗ Περάματος. Επόμενος σταθμός το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου που το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ασπροπύργου και ειδικότερα στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Διατηρώντας σταθερά τις αξίες και τις αρχές του, ο Όμιλος Motor Oil, αποδεικνύει πως αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και, με έντονο αίσθημα προσφοράς, εφαρμόζει δράσεις φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ