Κορονοϊός: Πότε ξεκινά ξανά ο εφοδιασμός της αγοράς με αντισηπτικά

Στις ελλείψεις που υπάρχουν σε αντισηπτικά, για τα οποία η ζήτηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα λόγω κορονοϊού, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε κατάστημα σούπερ μάρκετ. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ήδη παρασκευάζονται νέες ποσότητες και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει και πάλι ο εφοδιασμός της αγοράς, ενώ επανέλαβε ότι πλέον έχει μπει πλαφόν και οι καταναλωτές αγοράζουν τρεις συσκευασίες ανά πελάτη.

Σχετικά με τη γενικότερη εικόνα για τη λειτουργία της αγοράς είπε ότι χθες κινήθηκε ομαλά, με κάρτες εισόδου στα σούπερ μάρκετ και με τους κανόνες ασφάλειας και υγείας να τηρούνται και ευχαρίστησε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι από αύριο, Τετάρτη, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ θα είναι ανοικτά και τις επόμενες τέσσερις Κυριακές. Τα συνεργεία ελέγχου της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή θα ελέγχουν ακόμη και το αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας πέρα από τους ελέγχους για τις τιμές. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι υπάρχει επάρκεια στην αγορά και σημείωσε ότι το ωράριο διευρύνεται για να μην αγχώνεται ο κόσμος να πάει να ψωνίσει και, για μία ακόμη φορά, συνέστησε ψυχραιμία από τους καταναλωτές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ