Κορκίδης: «Τιμωρούν την Ελλάδα»

«Από πέρσι το φθινόπωρο πολλές ασφαλιστικές εταιρείες άρχισαν να μειώνουν τα πιστωτικά όρια  και έχουμε φτάσει σε οριστική διακοπή των ασφαλίστρων των προϊόντων που εισάγονται στην Ελλάδα» είπε Βασίλης Κορκίδης στον Real fm και τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή.Οι ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν το ενδεχόμενο αδυναμίας αποπληρωμής του πελάτη και  «σήμερα προπληρώνεις για να μπορέσει να παραδοθεί η παραγγελία σου» είπε ο κ. Κορκίδης.

«Κάνανε το έγκλημα και τώρα μας τιμωρούν, σε λίγο δεν θα υπάρχουν πρώτες ύλες για την παραγωγή και θα υπάρξουν και ελλείψεις στα ράφια. Κάνουμε εισαγωγές 54 δισ. το δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα χρειαστούμε 20 δισ. μετρητά, που θα τα βρούμε αυτά τα χρήματα;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.«Κάποιοι εμπορεύονται ψυχές και ζωές και αυτό πρέπει να σταματήσει» είπε ο  κ. Κορκίδης και  κάλεσε τους πολίτες στις κάλπες να ψηφίσουν με λογική για το συμφέρον της χώρας.

«Εξάγουμε πολύ λίγα προϊόντα στη Γερμανία κυρίως τρόφιμα, χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 χρόνια για να φτιάξουμε μία σοβαρή εξαγωγική υποδομή» είπε ο κ. Κορκίδης.«Στα 18 βήματα της ΝΔ στα 6 βήματα του ΠΑΣΟΚ προστέθηκαν οι στόχοι και τα «θα» του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι μιλάνε θεωρητικά και αναπτύσσουν ευχολόγια, θα ήθελα να δω ρεαλιστικά πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, θα ήθελα μία κυβέρνηση συνεργασίας για να εφαρμοστούν οι καλύτερες προτάσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ