Κοκλώνης: Δεν αλλάζει κάτι για τον πελάτη

Κοκλώνης: Δεν αλλάζει κάτι για τον πελάτη

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της airfastickets.gr, Νίκος Κοκλώνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αφορούν οφειλές και ενδεχόμενα προβλήματα με τις υπηρεσίες της εταιρείας.

«Ήταν μια εβδομάδα, εφιάλτης. Η airfastickets είναι το Νο.2 ταξιδιωτικό γραφείο στην Ευρώπη και είμαστε στα top 30 Booking site στον κόσμο. Πριν 15 ημέρες κάναμε μια διαπραγμάτευση με την ΙΑΤΑ, για τα γραφεία μας στην Αγγλία και την Γερμανία. Κάθε μήνα, μας ζητούσαν μεγαλύτερη εγγυητική επιστολή, ώστε να ήταν καλυμμένα τα ποσά», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς είπαμε στην IATA ότι εφ’ όσων δεν μας δώσετε επιμήκυνση για τη εγγυητική και τους όρους που ζητάμε, θα δώσουμε πίσω την άδεια της Αγγλίας γιατί δεν θέλουμε να δουλεύουμε με αυτούς τους όρους. Εκεί, η απάντηση της IATA ήταν ότι εφόσον θα δώσετε πίσω την άδεια, τότε όλα τα ποσά που πρέπει να πληρώσετε μέχρι και 17 Ιουνίου, θα γίνουν άμεσα απαιτητά. Έτσι, βγήκε αυτό το δημοσίευμα στο travelweekly στην Αγγλία και μετά ήρθε στην Ελλάδα τελείως τροποποιημένο».

«Εμείς δεν έχουμε μια άδεια με την IATA, ούτε ένα συμβόλαιο μαζί τους. Έχουμε ξεχωριστές άδεις για κάθε γραφείο. Για εμάς, δεν έχει επηρεαστεί η αγοραστική μας δύναμη καθόλου. Για τον πελάτη δεν υπάρχει καμία αλλαγή», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ