Γεωργιάδης: Επίδομα ύψους 534 ευρώ σε εργαζομένους πυρόπληκτων επιχειρήσεων

Έρχεται έκτακτο  επίδομα ύψους 534 ευρώ σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, όπως είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Έχουμε ήδη καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως πριν, θα έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν σε αναστολή. Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως 3 μήνες και να λαμβάνουν για το διάστημα αυτό επίδομα 543 ευρώ τον μήνα. Έκτακτο επίδομα από το κράτος» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης .

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα 4 χρόνια… θα συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλω κανένας να ανησυχεί. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα  φτιάξουν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στην Ρόδο. Και την Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δεν θα αφήσουμε την Ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στην Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό» συμπλήρωσε .

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τροπολογία για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Επίσης ρωτήθηκε εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει τροπολογία για τον Κοινωνικό Τουρισμό προκειμένου να πάει περισσότερος κόσμος στην Ρόδο. «Θα το δούμε εάν χρειαστεί. Εάν χρειαστεί βεβαίως και θα το κάνουμε.  Άρα θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν από εδώ και μπρος. Επειδή οι Ροδίτες  είναι πολύ ικανοί επιχειρηματίες στον τουρισμό θα κάνουν αυτά που πρέπει… και σύντομα η εικόνα αυτή της πυρκαγιάς θα αναστραφεί» απάντησε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ