Εθνική Τράπεζα: Νέο στεγαστικό δάνειο για την απόκτηση πρώτης κατοικίας

Η Εθνική Τράπεζα κάνει ακόμη πιο προσιτό το όνειρο κάθε πολίτη που θέλει να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Σε μια χρονική συγκυρία που η στεγαστική κρίση αποτελεί ένα από τα κρίσιμα ζητήματα, η Εθνική Τράπεζα έρχεται να προσφέρει ακόμη μία λύση στις ανάγκες του σήμερα και να ενισχύσει την ανάπτυξη και την πρόοδο όλων των κοινωνικών ομάδων με ένα νέο προϊόν, το στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι».

Απαντώντας στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις, δημιουργεί ευκαιρίες και αναζητά τρόπους για να ενδυναμώσει το κοινό και να συμβάλει στην επίλυση μεγάλων και κομβικών κοινωνικών ζητημάτων, όπως είναι η απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Η Εθνική Τράπεζα στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε βήμα των ενδιαφερόμενων για το δικό τους «κεραμίδι» και με «το Πρώτο μου Σπίτι» θέλει να δώσει «σάρκα και οστά» στο όνειρο και την επιθυμία.

Με «δύναμη πυρός» τη μακρόχρονη εμπειρία της στη χορήγηση χρηματοδότησης για την αγορά κατοικίας, η Εθνική Τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος το δικό του σπίτι με μέγιστη χρηματοδότηση έως και 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου (στην περίπτωση απόκτησης ακινήτου ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ) και μέγιστο ποσό τα 350.000 ευρώ.

Το νέο δάνειο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενδιαφερόμενους έως 45 ετών.

Με ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευέλικτους όρους, το πρόγραμμα προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στη διαδικασία απόκτησης σπιτιού, με προνομιακό επιτόκιο και δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα χρόνια. Με προέγκριση εντός δύο ημερών, και δυνατότητα να παρακολουθεί κάποιος ανά πάσα στιγμή την πορεία της αίτησής του μέσω του NBG Internet Banking.

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν πολύ περισσότερα. Το πρόγραμμα προσφέρει μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής, η οποία φτάνει έως και τα 40 χρόνια, μηδενικά έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης.

Όλα αυτά συνοδεύονται από τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες του NBG Internet Banking και την εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη στα Καταστήματα της Τράπεζας.

Με το νέο αυτό προϊόν ο καθένας που επιθυμεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι νιώθει ασφάλεια με μια τράπεζα που είναι πάντα στο πλευρό του και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα. Άλλωστε η Εθνική Τράπεζα είναι η τράπεζα του σήμερα.

Όποιος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μπορεί να επισκεφτεί το site της Εθνικής Τράπεζας στο nbg.gr και να μάθει περισσότερα για το νέο στεγαστικό δάνειο, «το Πρώτο μου Σπίτι».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ