Εργαζόμενοι: Ποιοι θα λάβουν διπλό επίδομα τον Μάρτιο

Το χρώμα του χρήματος, όχι μία αλλά δύο φορές, θα δουν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων τις επόμενες μέρες. Κι αυτό, γιατί λόγω της παράτασης των μέτρων στήριξης για ακόμη έναν μήνα, αυτοί οι εργαζόμενοι θα λάβουν διπλό επίδομα ειδικού σκοπού.

Η διπλή πληρωμή θα γίνει τον Μάρτιο και το ποσό που θα δουν στην τσέπη τους οι εργαζόμενοι ανέρχεται σε 1.086 ευρώ. Δικαιούχοι είναι εποχικά εργαζόμενοι του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, οι ο οποίοι δικαιούνται μηνιαία έκτακτη αποζημίωση ποσού ίσου προς το τελευταίο μηνιαίο επίδομα ανεργίας που έλαβαν. Ο ΟΑΕΔ θα τους καταβάλλει έκτακτη αποζημίωση για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο καταβολής της παροχής και το δίμηνο Μαρτίου- Απριλίου.

Το διπλό πακέτο στήριξης θα το λάβουν, όπως επισημαίνεται στο enikonomia.gr, όλοι οι μισθωτοί στον επισιτισμό και τον τουρισμό εφόσον απασχολήθηκαν κατά το έτος 2019, χωρίς να υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης κατά το έτος 2020 και έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας, διάρκειας τριών μηνών και πέντε ημερών, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τον Φεβρουάριο 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ