Επίδομα 800 ευρώ: Τελευταία ημέρα για την υποβολή δηλώσεων – Ποιους αφορά – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Εκπνέει, σήμερα Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων των επιχειρήσεων –εργοδοτών στο Πληροφοριακό Σύστημα “Eργάνη” για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό αφορά στους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Νοέμβριο καθώς και ορθές επαναλήψεις για αύξηση του διαστήματος αναστολής των συμβάσεων εργασίας.

Αντίστοιχη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν στο supportemployees.services.gov.gr για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση της πανδημίας. Επίσης σημειώνεται πως υποχρεωτική δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν και οι εργαζόμενοι που μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής. Οι πληρωμές του επιδόματος αναμένονται να γίνουν από τις 11 έως τις 21 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.

Επιπλέον έως σήμερα , 7 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται και η υποβολή δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων ειδικών περιπτώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων:

α) λόγω «Ιανού»

β) ευπαθών ομάδων, για τον μήνα Νοέμβριο (επιχειρήσεων – εργοδοτών και εργαζομένων)

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.