Επαφές Αναστασιάδη με Αμερικανούς τραπεζικούς

Επαφές Αναστασιάδη με Αμερικανούς τραπεζικούς 

Στην Κύπρο ήταν τα τελευταία 24ωρα εκπρόσωποι αμερικανικών τραπεζών και επενδυτικών κολοσσών. Ο στόχος τους σ’ αυτήν τη φάση ήταν καθαρά αναγνωριστικός για το ενδεχόμενο επενδυτικών ευκαιριών στο νησί, αποκάλυψε απόψε τηλεοπτικός σταθμός .

Οι επαφές, έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Αμερικανοί συναντήθηκαν πρώτα με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, αφού τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους παρέπεμψε αμέσως στον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος τους άκουσε με πολύ ενδιαφέρον και τους προέτρεψε να έρθουν σε επαφή με ανώτερα στελέχη των δύο τραπεζών Κύπρου και Λαϊκή.

Οι δύο Αμερικανοί, που είναι εκπρόσωποι μιας αμερικανικής τράπεζας και μιας επενδυτικής εταιρείας και επισκέφθηκαν με δική τους πρωτοβουλία την Κύπρο, ζήτησαν κάποια στοιχεία με σκοπό να προβούν σε εκτίμηση δεδομένων και να καταλήξουν αν αξίζει τον κόπο να επενδύσουν.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τόσο η Αμερικανική τράπεζα όσο και η επενδυτική εταιρεία δραστηριοποιούνται σε αναδιαρθρώσεις τραπεζών, σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ρευστότητα με την επένδυση κεφαλαίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ