E-Shop και Click-Away για επιχειρήσεις με τη βοήθεια του ΕΒΕΑ

Το ΕΒΕΑ στηρίζει τις Επιχειρήσεις στο lockdown με μια πολυδιάστατη πρωτοβουλία.

Όλες οι Επιχειρήσεις μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους. Αποκτήστε σήμερα με σύνδεση μόνο σε ένα σημείο:

Το ΕΒΕΑ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για να στηρίξει τις επιχειρήσεις σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, για να δώσει μια άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση ΔΩΡΕΑΝ για την περίοδο της πανδημίας (τουλάχιστον έως 30/06/2020) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές. Απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

To Directmarket.gr αποτελεί εξέλιξη μιας επιμελητηριακής πρωτοβουλίας που στηρίχθηκε από το ΕΒΕΑ και σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και περίπου 1.600.000 προϊόντα.

Oι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις στη διεύθυνση Directmarket.gr ακολουθώντας την επιλογή Ξεκινήστε τώρα το δικό σας κατάστημα στο DIRECT MARKET και Online Εγγραφή” . Επίσης πρόσβαση στη ίδια υπηρεσία μπορεί να έχουν μέσα από το site του ΕΒΕΑ acci.gr και το banner ” Ηλεκτρονική Αγορά”. Η πολύ έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας καθημερινά: info@directmarket.gr 2610 452820 (Δευ-Παρ:9:00-17:00) Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς

Exit mobile version