dealingers.com τιμές που δεν υπάρχουν

 

 dealingers.com τιμές που δεν υπάρχουν

 

Η πλατφόρμα ανάποδων δημοπρασιών dealingers.com, μόλις μέσα σε ένα μήνα λειτουργίας, έχει καταφέρει να πουλήσει σε αρκετούς χρήστες της, διάφορα ολοκαίνουργια προϊόντα σε απίστευτες τιμές!

 Μεταξύ αυτών πουλήθηκε ένα Apple iPad μόλις με 350€,  όταν η λιανική τιμή για το συγκεκριμένο προϊόν αγγίζει τα 500€! Επίσης πουλήθηκε γνωστή καφετιέρα με έκπτωση που άγγιξε το 60%! Κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα, πωλούνται καθημερινά με απίστευτες εκπτώσεις! Όλα αυτά είναι δυνατά μέσω της καινοτομικής πλατφόρμας του dealingers.com όπου όσοι περισσότεροι συμμετέχουν σε μια δημοπρασία τόσο περισσότερο μειώνεται η τιμή του προϊόντος!

Οι εως τώρα χρήστες της πλατφόρμας αναφέρουν χαρακτηριστικά: ‘’Όταν αποκάλυψα την τιμή και είδα ότι μπορούσα να κάνω δικό μου ένα τέτοιο προϊόν σε τόσο καλή τιμή απλά επέλεξα να το αγοράσω!’’ – ‘’Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μπορώ να κάνω την έρευνα αγοράς για το προϊόν που θέλω και εν τέλει να καταλήξω στο dealingers.com και απλά να τσεκάρω σε ποιά έκπτωση μπορώ να το αποκτήσω! Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις την τιμή να πέφτει λεπτό προς λεπτό!’’ – ‘’Πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα με τις περιόδους εκπτώσεων και με το να ψάχνεις να βρείς μια καλή τιμή! Στο dealingers.com μπορώ και αγοράζω ότι θέλω πολύ φθηνότερα από την λιανική!’’

Για τους υπόλοιπους από εσάς που ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει το dealingers.com μην αργείτε γιατί κάθε λεπτό που περνάει τα προϊόντα γίνονται όλο και πιο ελκυστικά! Μπείτε στο dealingers.com και αγοράστε φθηνότερα!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ