Χρήστος Σταϊκούρας: «Παράθυρο» για έκτακτο δώρο Πάσχα

Για το εάν σκέφτεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να δώσει έκτακτο δώρο Πάσχα, ύψους 250 με 300 ευρώ στους πολίτες ρωτήθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.

«Όπως φαίνεται δημιουργείται ή αρχίζει να δημιουργείται ένας δημοσιονομικός χώρος για κάποιες πρόσθετες παρεμβάσεις που θα προτεραιοποιήσει ο Πρωθυπουργός ανάμεσα στις πολλές ανάγκες που έχει η κοινωνία» απάντησε ο κ. Σταϊκούρας.

«Εσείς αναφέρεστε σε μέτρα που έχουν προεξοφληθεί αλλά τα οποία οι πολίτες τώρα βλέπουν ή θα δουν στο πορτοφόλι τους» συμπλήρωσε και εκτίμησε πως «τα μέτρα στήριξης αυτά τα οποία βλέπει για πρώτη φορά ο πολίτης στο πορτοφόλι του είναι περίπου 3 δισ. ευρώ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΪ:

Έκτακτο Δώρο Πάσχα: Οι τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί έως τώρα ένα έκτακτο Δώρο Πάσχα ύψους 250 με 300 ευρώ αναμένεται να δοθεί στις 16 Απριλίου του 2023  στους ευάλωτους πολίτες και στους συνταξιούχους.

Δικαιούχοι του Δώρου εκτιμάται ότι θα είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, ενώ ενδέχεται να ενταχθούν στο μέτρο και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα εάν το Δώρο αυτό θα δοθεί στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ