Αστυνομικοί με… εκατομμύρια

Αστυνομικοί με… εκατομμύρια

Λιμενικός που υπηρετεί στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο οποίος είχε ύποπτες δοσοληψίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με έναν… αστυνομικό, είναι ο δημόσιος υπάλληλος, κάτοικος Βούλας, που φέρεται σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, να έχει καταθέσεις 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι ο ανεπάγγελτος που εμφανίζεται να έχει – σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση – καταθέσεις έξι εκατομμυρίων ευρώ και ελέγχεται για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι ο ίδιος που είχε καταγγείλει προ μερικών ετών υπάλληλο των τελωνείων για δωροδοκία κι έτσι είχε επιδιώξει να τεθεί σε καθεστώς «ποινικής προστασίας» για τις παράνομες συναλλαγές του!

Στην  ανακοίνωση του ΣΔΟΕ γίνεται λόγος για «έκδοση ανακριβών φορολογικών στοιχείων ύψους 12 εκ. ευρώ από γνωστή επιχείρηση κατασκευής κτιρίων», η οποία δεν είναι άλλη από την εταιρεία του Ιωάννη Καρούζου, πρωταγωνιστή του πρόσφατου σκανδάλου με την δημιουργία off shore εταιρειών και την εξαπάτηση πολλών επιχειρηματιών.

Oσον αφορά την υπόθεση με την σύλληψη τεσσάρων αγροτών στην περιοχή της Θήβας για έκδοση πλαστών τιμολογίων ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα στελέχη του ΣΔΟΕ κάνουν λόγο για την «κορυφή του παγόβουνου» αφού έχουν βρεθεί επιβαρυντικά στοιχεία για συνολικά 110 αγρότες.

 

Πηγή: tovima.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ