Αλεξιάδης: Εναλλακτικές προτάσεις για να ελαφρύνουμε τα νησιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Επεξεργαστήκαμε προτάσεις και έχουμε ήδη έτοιμο σχέδιο, και μόλις υπάρξει δυνατότητα, θα το εφαρμόσουμε», ανέφερε ο κ.Αλεξιάδης για τον ΦΠΑ στα νησιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο mega, για τον ΦΠΑ στα νησιά είπε μεταξύ άλλων ότι «στις προτάσεις που είχαμε καταθέσει τον Ιούλιο του 2015 στους θεσμούς, και στα σχετικά κείμενα που είχαν κατατεθεί στη Βουλή, υπήρχε σαφέστατη δέσμευση ότι λόγω της αύξησης του ΦΠΑ, θα πρέπει να υπάρξουν εκείνες οι πολιτικές, να βρούμε εκείνες τις εναλλακτικές πολιτικές, που θα πρέπει να ενισχύσουμε τα νησιά, και είναι παραλογισμός να μην βλέπουμε την πραγματικότητα που υπάρχει», και πρόσθεσε:

«Τα νησιά έχουν υποστεί μια φορολογική επιβάρυνση μέσα από ένα συγκεκριμένο πολιτικό αφήγημα και ένα συγκεκριμένο πολιτικό σκηνικό. Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αυτό, δεν είναι δική μας επιλογή. Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν, επεξεργαστήκαμε προτάσεις και έχουμε ήδη έτοιμο σχέδιο, και μόλις υπάρξει δυνατότητα, θα το εφαρμόσουμε. Εναλλακτικές προτάσεις για να ελαφρύνουμε τα νησιά, πάνω στα δημοσιονομικά πλαίσια».

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη του Αλεξιάδη για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017- ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξιάδης: Σε τρεις διμηνιαίες δόσεις ο φόρος εισοδήματος

  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ