Αλεξιάδης: Δεν χρειάζεται να μαζευτούν αποδείξεις για τις συναλλαγές με τις κάρτες – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν χρειάζεται να μαζευτούν αποδείξεις για τις συναλλαγές με τις κάρτες» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και διευκρίνισε ότι όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα δίνονται στο τέλος του χρόνου από τις τράπεζες.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι είναι πατριωτικό καθήκον για όλους να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και έκανε γνωστό ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις να δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, επισήμανε επίσης ότι εκτός από το αφορολόγητο  με τις αποδείξεις η κυβέρνηση εξετάζει και άλλα κίνητρα, διευκρινίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει η σχετική διάταξη.

Νωρίτερα ο κ. Αλεξιάδης, τόνισε ότι μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόστιμα σε όσους δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ ή όσους έχουν ανασφάλιστα οχήματα.

Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ότι θα έρθουν και ειδοποιητήρια ραβασάκια σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ πρόσθεσε ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο τελώ κυκλοφορίας με το τρίμηνο για τους οδηγούς που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας.  

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.