Κορονοϊός: Μάσκες και αντισηπτικά πωλούνται σε τιμές – “χρυσάφι” – ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

“Βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας σε προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προστασία από τον κορονοϊό, εξαιτίας του οποίου έχουν χάσει τη ζωή τους 10 άνθρωποι και η Ελλάδα μετράει 495 κρούσματα. Όπως φαίνεται στις φωτό αναγνώστη που εστάλησαν χθες στο enikos.gr πέντε μάσκες των 0,10 λεπτών η μία έφτασαν να πωλούνται στην τιμή των 2,5 ευρώ. Δηλ. το συνολικό κόστος και για τις πέντε έφτασε τα 12,5 ευρώ.

Στην άλλη φωτογραφία όπως φαίνεται από την απόδειξη ένα αντισηπτικό και ένα κουτί μάσκες χρεώθηκαν στο ασύλληπτο ποσό των 80,6 ευρώ.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ