Αίτηση, άμεσα, για 309 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

Με 309 προσλήψεις, μέσω πέντε προκηρύξεων, ενισχύονται δήμοι και φορείς όλης της χώρας.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα, (2 Μαΐου), το μεσημέρι

  • 14 υδρονομείς στην ΔΕΥΑ Ηρακλείου: Η προθεσμία για τις αιτήσεις ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου. Για την ειδικότητα δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα πρόσληψης. Οι υπάλληλοι θα κατανεμηθούν σε διαφορετικές έδρες απασχόλησης.
  • 12 θέσεις στον δήμο Χερσονήσου: Θα υπογραφούν συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
  • 251 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Προσλαμβάνεται προσωπικό πέντε ειδικοτήτων. Θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και, κυρίως, Υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
  • 13 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στην κάλυψη των αναγκών του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης των συμβάσεων τους. Ζητούνται υπάλληλοι Τεχνολογικής, Λυκείου-ΙΕΚ και Γυμνασίου-Δημοτικού.
  • 19 υδρονομείς στην ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα Χανίων: Το νέο προσωπικό θα κατανεμηθεί σε τοπικές ενότητες του δήμου Πλατανιά. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, μέχρι την λήξη της προθεσμίας.

Πηγή: workenter.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ