Μοσκοβισί: Πρέπει να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην εκταμιευτούν τα χρήματα για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών αν δεν υπάρξει συμφωνία για όλα τα μέτρα άφησε ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών, Πιερ Μοσκοβισί... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην εκταμιευτούν τα χρήματα για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών αν δεν υπάρξει συμφωνία για όλα τα μέτρα άφησε ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.

«Προηγείται η υιοθέτηση της πρώτης δέσμης προαπαιτούμενων και η υποβολή τους στο Eurogroup την επόμενη εβδομάδα, για να καλλιεργηθεί θετικό κλίμα για την εκταμίευση. Στη συνέχεια, πρέπει να υιοθετηθεί η δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων ώστε να ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση. Παραλλήλως να γίνεται η ανακεφαλοποίηση. Αυτές οι δύο διαδικασίες κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχουν κλείσει πριν το τέλους του έτους» δήλωσε ο Επίτροπος.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Δείτε επίσης:

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μοσκοβισί στην Ακρόπολη – ΦΩΤΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.