“Αντίμετρα” αναπτύσσει η κυβέρνηση ενόψει Euroworking Group

Παρά τις δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στις επαφές που είχε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Του Τάσου Δασόπουλου

Παρά τις δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στις επαφές που είχε στις ΗΠΑ, η διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για το ελληνικό πρόγραμμα είναι και σήμερα «παγωμένη».

Μια μέρα μετά την επιστροφή του από την Ουάσιγκτον και μια μέρα πριν από το διήμερο Euroworking Group της Μεγάλης Τετάρτης και της Μεγάλης Πέμπτης η διαπραγμάτευση θα παραμένει εσωτερική υπόθεση και σήμερα με τους αρμόδιους υπουργούς να συμπληρώνουν με νέες λεπτομέρειες και νέα μέτρα χωρίς να επικοινωνούν με τους τρείς θεσμούς.

Tα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα από τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί ούτε και σήμερα συνάντηση – έστω και από μακριά – με την Ομάδα των Βρυξελλών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Η Λαγκάρντ έθεσε τα εργασιακά-Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω – ΒΙΝΤΕΟ

Ρωμανιάς: Δεν συμφέρει η πρόωρη σύνταξη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.