“Να παραιτηθεί ο Ρεν για εγκλήματα κατά της Ελλάδας”

“Να παραιτηθεί ο Ρεν για εγκλήματα κατά της Ελλάδας”

 

Κριτική στους χειρισμούς της ΕΕ και του ΔΝΤ αναφορικά με το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, ασκεί η Telegraph, με άρθρο της υπό τον τίτλο: «Ο Όλι Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και την οικονομίας».

«Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έγιναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπου η ανεργία των νέων αγγίζει το 58,3%», γράφει ο δημοσιογράφος, Ambrose Evans-Pritchard και συνεχίζει: «Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κανείς δεν έχει χάσει ένα μεροκάματο, παρά την παραδοχή του ΔΝΤ για τα λάθη που έγιναν».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το χειρότερο όλων είναι ότι «δεν έχουν διορθωθεί πλήρως τα βασικά εννοιολογικά λάθη της πολιτικής που οδήγησε σε αυτό το τραγικό συμβάν».

Ασκώντας έντονη κριτική στην Ευρωζώνη, ο δημοσιογράφος τονίζει χαρακτηριστικά ότι «έχει κολλήσει στο μείγμα της αυτοκαταστροφικής πολιτικής».

Αναφερόμενος στον Επίτροπο, Όλι Ρεν, τονίζει: «Η τρόικα είναι το “μωρό” του Όλι Ρεν. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος αλλά ανέλαβε μία αδύνατη αποστολή, χωρίς να έχει δύναμη».

«Αν δεν παραιτηθεί κάποιος και ειδικότερα ο Επίτροπος, η τρομοκρατία θα συνεχιστεί. Θα επιμείνουν στην καταστροφική ανοησία και οι άνεργοι θα ξεπεράσουν τους 100.000 ανά μήνα», καταλήγει το άρθρο του Ambrose Evans-Pritchard στην Telegraph.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ