1.497 μόνιμοι και εποχικοί σε ΟΤΑ, υπουργεία, νοσοκομεία, ΕΛΤΑ, ΥΠΑ

Προσλήψεις 1.497 μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Δεκέμβριο σε υπουργεία, νοσοκομεία, δήμους, παιδικούς σταθμούς, ΕΛΤΑ και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι ειδικότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι: οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες, βρεφονηπιοκόμοι, νοσηλευτές, μάγειρες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, υπάλληλοι Πληροφορικής, εργάτες, καθαριστές κ.ά.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τα εξής κριτήρια: χρόνος ανεργίας, πολυτεκνία ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών και εμπειρία.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

Μόνιμοι

Υπουργεία 200

Νοσοκομεία 690

ΥΠΑ 32

Εποχικοί

Δήμοι 392

Παιδικοί Σταθμοί 150

Νοσοκομεία 17

ΕΛΤΑ 16

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

Αιτήσεις ως την 1η Δεκεμβρίου για 690 μόνιμους σε νοσοκομεία 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 690 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr, «Online Υπηρεσίες») ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 1ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρας Τρίτης. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2015. Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ), θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Οδηγίες αίτησης

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις μπορούν να εκτυπωθούν μόνο όταν βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβλήθηκε», από την επιλογή «ΠΡΟΒΟΛΗ». Σε περίπτωση που υποψήφιος επιλέξει ήδη υποβληθείσα αίτηση και την επιλογή «Συμπλήρωση», η κατάσταση της αίτησής του αλλάζει από «Υποβλήθηκε» σε «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)» και είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

Σε κάθε περίπτωση κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις «Συχνές ερωτήσεις», πριν από την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ. Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected], αναγράφοντας υποχρεωτικά άμεσο αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας. Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά: τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 (τηλ. 2131319124, 131, 141, 132 και 137) και τις αργίες κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 (Τηλ. 2131319124, 131, 141, 132 και 137).

ΟΑΕΔ: Εργαστήρι ενεργοποίησης ανέργων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο ΟΑΕΔ, θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Μέσω των εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών).

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής. Το εργαστήριο για το Νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 25/11/2015 από τις 09.30 έως τις 15.00. Το εργαστήριο για το Νομό Αττικής θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 26/11/2015 από τις 09.30 έως τις 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ όπου είναι εγγεγραμμένοι. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

11.248 αιτήσεις για 226 θέσεις στην 4Κ/2015

Περισσότερες από 11.000 ήταν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στο ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της προκήρυξης 4Κ/2015 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ και ΥΕ σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Ειδικότερα, υποβλήθηκαν: 3.168 αιτήσεις για την κάλυψη 125 θέσεων κατηγορίας ΠΕ και 8.080 αιτήσεις για την κάλυψη 101 θέσεων κατηγορίας ΥΕ. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του νέου έτους. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 32 μόνιμες προσλήψεις στην ΥΠΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αιτήσεων για 32 μόνιμες θέσεις στην Προκήρυξη 1Γ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση μονίμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr, «Online Υπηρεσίες») ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την 4η Δεκεμβρίου. 

Οδηγίες

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 9η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2015 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις μπορούν να εκτυπωθούν μόνο όταν βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβλήθηκε», από την επιλογή «ΠΡΟΒΟΛΗ». Σε περίπτωση που υποψήφιος επιλέξει ήδη υποβληθείσα αίτηση και την επιλογή «Συμπλήρωση», η κατάσταση της αίτησής του αλλάζει από «Υποβλήθηκε» σε «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)» και είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 μέχρι 14.00) ή μέσω email στο [email protected], αναγράφοντας υποχρεωτικά άμεσο αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας. Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά: τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08.00 μέχρι 20.00 (2131319124, 131, 141, 172 και 137) και τις αργίες κατά τις ώρες 12.00 μέχρι 18.00 (2131319124, 131, 141, 172 και 137).

25 εποχικοί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών

Στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών θα απασχοληθούν συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα για την υλοποίηση της πράξης «Eναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και συγκεκριμένα οι εξής: 1 ΠΕ Πληροφορικής, 12 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 1 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, 6 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων, 2 ΔΕ μαγείρων και 3 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ -Ιδρυμα Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών, Σωτηριάδου 6, Τ.Κ. 26225, Πάτρα (τηλ. επικοινωνίας: 2610-279238).

16 βρεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Καλαμαριάς

To ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Αναλυτικά θα προσληφθούν: 8 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 4 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 1 ΔΕ Μαγείρων, 3 ΥΕ Καθαριστών/Καθαριστριών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Καλαμαριάς, Εθν. Αντίστασης και Ικάρων, Τ.Κ. 55134, Καλαμαριά, απευθύνοντάς τη στα Γραφεία Διοίκησης (τηλ. επικοινωνίας: 2310472122, 2310472476).

16 τεχνίτες στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την πρόσληψη 16 ατόµων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, στο δήµο και συγκεκριµένα τους εξής: 2 ∆Ε Οδηγών (Απορριµµατοφόρων αυτοκινήτων µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 1 ∆Ε Ηλεκτρολόγων και 13 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήμος Αγίου Νικολάου, Ρούσου Καπετανάκη 7, Τ.Κ. 72100, Αγιος Νικόλαος Ν. Λασιθίου, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2841340128, 2841340124). 

42 οδηγοί και εργάτες στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων ως εξής: 31 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 4 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 2 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 3 ΔΕ Οδηγών Γ’+ Ε’ Κατηγορίας (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και 2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, Τ.Κ. 17562 Παλαιό Φάληρο, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Προσωπικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών (τηλ. επικοινωνίας: 2132020207, 2132020202, 2132020205, 2132020206 και 2132020203). 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Δείτε επίσης:

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό

«Ναι» για προσλήψεις σε ανταποδοτικούς τομείς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ