Πήραν εξιτήριο οι πυροσβέστες

Εξιτήριο πήραν από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχαν μεταφερθεί με προβλήματα από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, δύο πυροσβέστες... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Εξιτήριο πήραν από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχαν μεταφερθεί με προβλήματα από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, δύο πυροσβέστες.

Ο ένας αντιμετώπιζε οφθαλμολογικό πρόβλημα και ο δεύτερος αναπνευστικό, δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στα σπίτια τους, καθώς η κατάστασή τους δεν ενέπνεε ανησυχία.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο, 28χρονο πυροσβέστη, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εξέπνευσε, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου, Άγγελος Λιόσης, εισήχθη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών χωρίς σφυγμό. Υπεβλήθη σε ηλεκτροκαρδιογράφημα, επί μία ώρα του έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google