Επίθεση Καμμένου στον Άδωνι και κάλεσμα στον Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Με μία σκληρή δήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με μία σκληρή δήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να «επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο», φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοκρατία η αποδοχή εκ μέρους του της θέσης αυτής», αναφέρει αρχικά ο κ. Καμμένος και συνεχίζει:

«Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει ανάμεσα στην ψυχή του καραμανλισμού, στον Βύρωνα Πολύδωρα ή στους θιασώτες του Παττακού και στους βιβλιοπώλες των ρατσιστικών και αντισημιτικών βιβλίων που έχει επιλέξει σήμερα ως αντιπρόεδρο και στελέχη του».

«Είναι η ώρα να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει με ποιους θα είναι», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση για το ΕΣΡ – Όλες οι αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝ.ΕΛ: Πληροί όλες τις προϋποθέσεις του θεσμού ο Πολύδωρας

Το «καρφί» της Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για τον Πολύδωρα

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.