Γεροβασίλη: Πολιτικό πρόβλημα και όχι προσωπική διένεξη με τον Κουμουτσάκο

Πολιτικό πρόβλημα συνιστά για τη ΝΔ το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Πολιτικό πρόβλημα συνιστά για τη ΝΔ το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους, σύμφωνα με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μέσα από το ίδιο μήνυμα η κυβερνητική εκπρόσωπος καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ένα πολιτικό πρόβλημα για τη ΝΔ να εμφανιστεί ως προσωπική της διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

«Το πολιτικό πρόβλημα της πιθανής εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο twitter.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Κουμουτσάκος: Γιατί καταθέτω αγωγή κατά της Γεροβασίλη 

Η απάντηση του Κουμουτσάκου στην Γεροβασίλη

Γεροβασίλη: Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google